تبلیغات در اینترنتclose
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تاریخ و زمان جاری : پنجشنبه 04 بهمن 1397 - 3:30 قبل از ظهر
نام کاربری : رمز عبور : ثبت نام ثبت نام | رمز عبورم را فراموش کردم فراموشی رمز عبور

سلام مهمان گرامي :
ضمن عرض خوش آمدگویی، براي استفاده از خدمات سایت لازم است در سایت عضویت داشته باشید .

ثبت نام ثبت نام | ثبت نام

آیا میدانید؟






تعداد بازدید 159
نویسنده پیام
mohammadhajilu آفلاین



ارسال‌ها : 2
عضویت: 12 /6 /1396
تعداد اخطار: 2
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
برای آنکه بدانیم
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود.
تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.

چهارشنبه 12 مهر 1396 - 16:42
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تمامی حقوق محفوظ و متعلق به Alireza Nosoohi Official Website | وبسایت رسمی علیرضا نصوحی می باشد .

کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز بوده و در غیر اینصورت مجاز نیست.

این سایت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.